Zin in vakantiegevoel? Ervaar dan eens wat een yogamassage met je doet. Yogamassage is ontspanning door van top tot teen bewogen te worden. Strekkingen en knedingen met handen en voeten van de masseur, terwijl je zelf ontspannen op de zachte mat mag liggen in je eigen, lekker losse kleding. Heel anders dan een olie- of sportmassage, maar ook een fijne manier om iets lekkerder in je vel te komen en wat spanning in je lichaam los te laten.

Nieuwsgierig? Kijk dan hier even naar en kom het gewoon uitproberen! Ik ben elke dag van de week beschikbaar, vaak ook ‘s avonds én in het weekend om even een uurtje ‘op vakantie’ te komen bij Soepel in Dordrecht. Dus ook last-minute of na je eigen werktijd kun je altijd even proberen of er nog plek is. Maak meteen een afspraak.   Of je nou je vakantiegevoel nog even langer wil vasthouden of de tijd wil overbruggen tot je weer vrij bent.

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Written by Elsemarie

Elsemarie is yogamasseur en blogt over tijdmaken, rustvinden en vakantiegevoel. Altijd in voor zonlicht, kamperen, tuktuks, vuur stoken, pinterest en mango's. Wroet graag in de aarde van haar balkonjungle. Zit veel in theater en zou meer in de kano willen zitten. Permanent tekort aan boekenplanken en weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *