Maandag Massagedag

Maandag = Massagedag. Doe je mee? Elke week een massage krijgen. Klinkt goed toch? Met goede begeleiding geef je een massage en krijg je een massage van iemand uit de groep. Ik leer je elke week een paar simpele massagetechnieken waarmee je meteen aan de slag kan. De ene helft mag rustig liggend of zittend beginnen met een half uurtje ontspanning. De andere helft begint met masseren. En halverwege wisselen we om. We masseren elke week een ander deel van je lichaam. De ene week zijn de voeten aan de beurt, de volgende week masseren we schouders, nek of hoofd.

De massages gaan over de kleding als het om bijvoorbeeld rug of schouders gaat. We zitten op een stoel of liggen op een yogamatje met een deken en een kussen. Zoals je het in Myanmar, Thailand en Laos buiten op de markt, in het park of op het station ziet gebeuren. Het gaat om het doen, lekker bezig zijn en bovenal dat onovertrefbare gevoel van rust en ontspanning in je hele lichaam.

Je kunt je opgeven per week. Geen vaste verplichting erbij dus. Gewoon komen als je kunt.

 

Je hoeft helemaal geen ervaring met massage te hebben. Twee handen hebben is genoeg, en zelfs zonder dat komen we er wel uit.

 

Maandag Massagedag is in de Yogajungle. Op het Grotekerksplein 5 in Dordrecht.  De starttijd is 21.15 uur en we zijn rond 22.15 uur klaar. Kun je daarna heerlijk ontspannen gaan slapen. De kosten zijn 12,50 per avond. Om het gezellig en rustig te houden, zijn we met een groep van maximaal 8 mensen. Je mag met iemand samen komen zodat je weet wie je gaat masseren, maar dat hoeft natuurlijk niet, je leert elkaar vanzelf wel kennen.

 

Wil je meedoen? Geef je meteen op voor de datum waarop je wilt komen. Ik mail zo snel mogelijk terug om te bevestigen. Heb je eerst nog vragen over Maandag Massagedag, stel ze dan hier meteen even.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voor welke Maandag Massagedag wil je je opgeven?

Wat wil je weten over Maandag Massagedag?

 

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Written by Elsemarie

Elsemarie is yogamasseur en blogt over tijdmaken, rustvinden en vakantiegevoel. Altijd in voor zonlicht, kamperen, tuktuks, vuur stoken, pinterest en mango's. Wroet graag in de aarde van haar balkonjungle. Zit veel in theater en zou meer in de kano willen zitten. Permanent tekort aan boekenplanken en weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *