Maandag Massagedag

Maandag = Massagedag. Doe je mee? Drie weken lang een massage krijgen. Klinkt goed toch? Met goede begeleiding geef je een massage en krijg je een massage van iemand uit de groep. Ik leer je elke week een paar simpele massagetechnieken waarmee je meteen aan de slag kan. De ene helft mag rustig liggend of zittend beginnen met een half uurtje ontspanning. De andere helft begint met masseren. En halverwege wisselen we om. We masseren elke week een ander deel van je lichaam. De ene week zijn de voeten aan de beurt, de volgende week masseren we schouders, nek of hoofd.

De massages gaan over de kleding als het om bijvoorbeeld rug of schouders gaat. We zitten op een stoel of liggen op een yogamatje met een deken en een kussen. Zoals je het in Myanmar, Thailand en Laos buiten op de markt, in het park of op het station ziet gebeuren. Het gaat om het doen, lekker bezig zijn en bovenal dat onovertrefbare gevoel van rust en ontspanning in je hele lichaam.

Waar en wanneer?

Je kunt je opgeven per week. Maandag Massagedag is dit jaar nog op 13, 20 en 27 november. Geen vaste verplichting erbij dus. Gewoon komen als je kunt. Opgeven voor de hele serie kan ook, dan krijg je meteen een mooie korting.

 

Je hoeft helemaal geen ervaring met massage te hebben. Twee handen hebben is genoeg, en zelfs zonder dat komen we er wel uit. Heb je al eerder een massageworkshop of  een massagecursus gevolgd? Dan ben je ook welkom. Er zit vast iets nieuws tussen en het is altijd rustgevend om er een avond voor vrij te maken.

 

Maandag Massagedag is dit seizoen bij Soepel op de Nieuwstraat 29 in Dordrecht.  De starttijd is 19.30 uur en we zijn rond 20.30 uur klaar. Kun je daarna rustig naar huis en heerlijk ontspannen gaan slapen. De kosten zijn 15,00 voor een losse avond en 37,50 als je voor alledrie tegelijk reserveert en betaalt. Om het gezellig en rustig te houden, zijn we met een groep van maximaal 6 mensen. Je mag met iemand samen komen zodat je weet wie je gaat masseren, maar dat hoeft natuurlijk niet, je leert elkaar vanzelf wel kennen.

 

Kun je niet wachten tot die eerste relaxte maandagavond en wil je je meteen opgeven? Regel het meteen, want vol= vol en er zijn maar een paar plaatsen. Ik mail zo snel mogelijk terug om te bevestigen en de betaalgegevens door te sturen. Heb je eerst nog vragen over Maandag Massagedag, stel ze dan gewoon meteen even. Ik beantwoord ze graag voor je!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voor welke Maandag Massagedag wil je je opgeven?

Wat wil je weten over Maandag Massagedag?

 

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Written by Elsemarie

Elsemarie is yogamasseur en blogt over tijdmaken, rustvinden en vakantiegevoel. Altijd in voor zonlicht, kamperen, tuktuks, vuur stoken, pinterest en mango's. Wroet graag in de aarde van haar balkonjungle. Zit veel in theater en zou meer in de kano willen zitten. Permanent tekort aan boekenplanken en weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *