lets-break-free-week-2

I want to break free! Bijna vakantie…. De zomer laat zich al dagen zien. Tijd om lekker naar buiten te gaan. Rustig aan doen. Kom maar op met dat vakantiegevoel!

Doe je mee?


* invullen is nodig om je aan te kunnen melden

 

“Ik ben gek als ik daarmee wacht tot ik echt vakantie heb.” dacht ik een tijd geleden. Dus ik heb eerst 108 dingen op een rij gezet waar ik vakantiegevoel van krijg. Toen weer bijna alles geschrapt wat niet zo handig is in mijn dagelijkse leven. Vliegen (zó jammer). Over exotische markten struinen. Drie keer per dag in restaurants eten. In een tuktuk overal heen scheuren (mogen die dingen in Nederland?).

Er bleef nog genoeg over. En wat ik echt tof en haalbaar vond voor de komende weken, heb ik opgeschreven en ingepland. Anders komt het er tenslotte nooit van. En alleen is maar alleen, samen is in vakantiesfeer komen is gezelliger. Dus je kunt meedoen. Kwestie van even opgeven en ik mail je!

Zes weken lang elke week een mail met slimme trucs en een toffe opdracht om even te ontsnappen aan je volle agenda. Ga je al eerder op vakantie, gewoon beginnen, die mails blijven wel wachten tot later.

Gewoon even tijdmaken voor avontuur, hoe kort of klein ze ook zijn. Tijd voor even helemaal niets doen op originele plekken, voor veel buitenlucht opsnuiven en dan komt dat vakantiegevoel echt. Hoe druk je het ook hebt. Wanneer je ook op vakantie gaat. LET’S BREAK FREE! Doe mee! ‘t Kost je helemaal niets. En samen is ‘t echt leuker!

 

Doe je mee?


* invullen is nodig om je aan te kunnen melden

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone