lets-break-free-week-2

I want to break free! Bijna vakantie…. De zomer laat zich al dagen zien. Tijd om lekker naar buiten te gaan. Rustig aan doen. Kom maar op met dat vakantiegevoel!

“Ik ben gek als ik daarmee wacht tot ik echt vakantie heb.” dacht ik een tijd geleden. Dus ik heb eerst 108 dingen op een rij gezet waar ik vakantiegevoel van krijg. Toen weer bijna alles geschrapt wat niet zo handig is in mijn dagelijkse leven. Vliegen (zó jammer). Over exotische markten struinen. Drie keer per dag in restaurants eten. In een tuktuk overal heen scheuren (mogen die dingen in Nederland?). Er bleef nog genoeg over. En wat ik echt tof en haalbaar vond, viel eigenlijk zo’n beetje in zes delen. Dus die heb ik maar opgeschreven. En alleen is maar alleen, samen is in vakantiesfeer komen is gezelliger. Dus je kunt meedoen. Kwestie van even opgeven en ik mail je!

En als je daar nou echt-echt-echt geen tijd voor hebt? Tja. Dat idee hebben meer mensen. Ik ook nogal eens. Waar het ‘m in zit is vaak dat eigenlijk alleen geen tijd – maar vooral geen rust – hebt om met een creatieve blik naar je agenda te kijken. Er kan altijd wel iets net even anders.

Met een klein beetje van jouw tijd en mijn creativiteit komen we een heel eind. Dus als ik je nou zes weken lang elke week een mail met een slimme trucs en een toffe opdracht om even te ontsnappen aan je volle agenda. Doe jij er dan je voordeel mee? Even stoppen met de gewoonte om superdruk bezig te zijn en toch nergens tijd voor te hebben.

Even tijdmaken voor avontuur, voor even helemaal niets, voor veel buitenlucht opsnuiven en dan komt dat vakantiegevoel echt! Hoe druk je het ook hebt. Wanneer je ook op vakantie gaat. LET’S BREAK FREE! Doe mee! Dan is ‘t echt leuker!

Zin in zes weken vakantiegevoel?


* invullen is nodig om je aan te kunnen melden

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Written by Elsemarie

Elsemarie is yogamasseur en blogt over tijdmaken, rustvinden en vakantiegevoel. Altijd in voor zonlicht, kamperen, tuktuks, vuur stoken, pinterest en mango's. Wroet graag in de aarde van haar balkonjungle. Zit veel in theater en zou meer in de kano willen zitten. Permanent tekort aan boekenplanken en weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *