Untitled design (3)

Wil je iemand een rustmoment cadeau geven? Goed idee! Wil je zelf ook wel krijgen, toch? Een massage is een mooie manier om een ander een uur ontspanning, een (lunch)pauze met échte rust of een goed gedelegeerd duwtje in de rug te geven.

Daarom heb ik cadeaubonnen in de vorm van een wenskaart die voor allerlei gelegenheden passen. Ze zijn ook leuk om aan een bos bloemen te hangen. Je hoeft dus niet eens zelf te gaan knutselen of een heel verjaardagskaartje vol te schrijven (er is nog wel plek hoor) en je hebt toch een heel persoonlijk en attent cadeau.

De cadeaubonnen zijn er voor een massage van 20, 30 of 60 minuten. Elke bon kan gebruikt worden tot een jaar nadat deze gekocht is. De datum staat op de achterkant. De prijzen zijn gelijk aan mijn ‘gewone’ tarieven voor yogamassage, stoelmassage en voetmassage.

20 minuten € 22,00

30 minuten €27,50

60 minuten € 50,00

Je kunt natuurlijk een cadeaubon kopen voor of na je eigen massage.  Laat het vooraf even weten, dan neem ik de bon van jouw keuze mee. Je kunt ook hier online bestellen. Nadat het geld is overgemaakt zorg ik dat de bon bij jou of de gelukkige ontvanger in de brievenbus valt. (Er zitten dus een paar dagen tussen je bestelling en de bezorging.)

2 Cadeaubon massage The best time to relax is when you dont have time Cadeaubon massage you cant buy happiness cadeaubon massage do more of what makes you happy

Hoe heet je?

Wat is je e-mail?

Welke tekst kies je (kijk op de foto's) en hoeveel minuten massage wil je cadeau geven (20,30 of 60)?

Waar moet de cadeaubon naar toe gestuurd worden?

Vond je dit leuk om te lezen? Zegt het voort!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Written by Elsemarie

Elsemarie is yogamasseur en blogt over tijdmaken, rustvinden en vakantiegevoel. Altijd in voor zonlicht, kamperen, tuktuks, vuur stoken, pinterest en mango's. Wroet graag in de aarde van haar balkonjungle. Zit veel in theater en zou meer in de kano willen zitten. Permanent tekort aan boekenplanken en weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *